ささのしずく販売開始

本日5/27(土)より、青竹流し水羊羹「ささのしずく」の販売を開始いたします。

本物の青竹に一本一本流し込んだ水羊羹は
あっさりとした甘さながら、小豆の風味が
香る名品と好評です。清涼感溢れる艶やか
な青竹水羊羹は、日本の夏そのものです。
高崎市国際交流協会さまの主催で
外国人向け和菓子教室を開催し講師を務めます。
Cool Japan、Cool Takasaki、Cool Wagashi!
を体感できるレッスンです。
詳細は下記通り。
リンク先は高崎国際交流協会さまのホームページです。
ご参加をお待ちしております!
Master Confectioner Kei Miyazawa from 微笑庵 (Misyoan) in Kenzaki-machi
presents an interactive wagashi making class exclusively for non-Japanese residents.
This is a rare opportunity to experience the beauty of Japanese sweets
with a master of the profession.
Date & Time: Saturday 22nd July, 2pm-4pm
Place: Socius (Ashikado-machi 1669-2).
Menu: Sasa-no-shizuku, Asagao, etc.
Cost: 2000 yen
More details to come.
http://www.glocalfive.net/tirs/english/whatsnew/1461